BekarAnne19 aslii57 Ben çocuk için sıkıntı olacağını düşünüyorum kedilerin bilmiyorum ben mi çok evham yapıyorum
OYKUmom aslii57 bende 16 haftalığım evde kedimiz var ilk hamileliğimde veterinerle konuşmuştuk iç parazitlerini düzenli yapılınca sıkıntı olmaz demişti 3 aydan 2 aya düşürmüştük ilaç süresini. olmadı şükür. şimdi ikinci hamileliğim yine yaptırmıcam.iç parazitlerini yine 3 aydan 2 aya düzenli yaptırıyoruz
LavinsMom aslii57 kedilerimde var kopegim de var. Hele bide sokaktaki kedi kopekleri besliyorum surekli. hic bu testi yaptirmayi dusunmuyordum ama doktor yapti negativdi sonuc. Ve doktorum kedilerden gecme olasiliginin dusuk oldugunu soyledi. Sebze meyvelerden yesilliklerden cig az pismis etden daha cok geciyor.
Nesfur41 aslii57 Keşke benim de kedim yaşasaydı çok isterdim beraber büyümesiniii ama malesef kaybaettim kedimi bir daha da almaya cesaret edemedim Kedinizin düzenli veteriner kontrolleri aşıları iç dış parazitleri yapılıyorsa hiçbir şeycikkkk olmaz sadece tuvaletinin temizlerken dikkatli olun dışkısından bulaşma riski var o kadar dışkısını da avuçlamadığımıza göre 😂😂😂
Naslan44 Benimde kedilerim var ama yaptırmadım test doktorum aşıları düzenli yapılıyorsa gerek olmadığını söyledi
Mihri16 Benim dün sonucum çıktı igm 0,51- igg pozitif yazıyor doktorum önceden geçirmişsin bu enfeksiyonu dedi ev kedileri bi sıkıntı yapmıyor diye söyledi genellikle iyi yıkanmamış sebze meyve ve çiğ et ürünlerinden bulaşma riski yüksekmiş
Durubebegim Minikperi canm merhaba ablamda negatif olarak görüldü tüp bebekle hamile kaldı çok tedirgin oldu negatif olmasında bir sorun varmıdır