ilkgozagrim__ Hangisi doğru sizce Doktor önden gidiyor bebek dedi Sizde de oldu mu Hangisine Ayak uydurmalıyız sizcee
PENKOS ilkgozagrim__ 1 hafta geç döllenme olmuştur canım . Doktor kontrol kağıdına son adet dönemini ne olaraq belirtirse onu kale al. Misal bende Martin 15 son adet dönemim ama geç döllenme olduğu için doktorum 23 Mart son adet tarihi olarak yazdı
ilkgozagrim__ Ace_b42 gelişimi önde herhalde o yüzden önden gidiyor dimi Böyle önden gittiği için erken doğum olabilme ihtimali var mı
Ace_b42 ilkgozagrim__ hayır yok adet tarihine göre 240 gün tamamlandıktan sonra doğum beklenir bu herkese göre de değişebilir ben 38+5de doğum yaptım ultrasonda 39+4 dü kilosu normal 3300 çıkıyordu
Tatar59 ilkgozagrim__ öyle bişey yok bebek zaten ne zaman isterse o zaman gelecek. Önden gidip 39da da doğabilir 36da da. Bebek ne zaman isterse. Vücut gelişimiyle doğum tarihinin alakası yok. İri bebek olur haftasına göre belki
Ace_b42 tatlibebegim_ benim 3 hafta ileride olduğu zamanlar bile oldu onunla alakası yok son adet tarihine göre hesaplanıyor