Ebrugbyr Merhaba, 16.haftamdayim, cok sik idrara cikiyorum geceleri 4-5 kez uyaniyorum. Benzer durum yasayan?
hayalim35 Ebrugbyr 15+6 haftalığım senin gene iyi bn dün yarım saatte 3 defa gittim eşim dio tuvaletin kapısında yatağını ser 😂
Ebrugbyr Uykusuzluk kadar kotu birsey yok gercekten gidiyorum sonra 10 dk sonra tekrar tuvaleti ziyaret ediyorum. Allah herkese sabir versin🙏🏻
Ebrugbyr @Hilaldabaan Hayir henuz cikmadi, yani ciktiysa da cok az cikti ama hic belli olmuyor. Kilo aldigim icin gobegim var gibi🥹 kisiden kisiye gore degisiyormus kimisinin cok erken cikiyormus kimisinin daha gec. Ben zayif degilim muhtemelen ondan henuz belirmedi.
Ebrugbyr @hayalim35 😂valla ben de oyleyim aslinda bir gece 8-9 kere gittigimi biliyorum. Asiri cok gelmis gibi hissediyorum sonra azicik yapiyorum, yanma vs. falan da yok hani dedim acaba enfeksiyon mu oldum ama oyle bir belirti yok🙏🏻
hayalim35 Ebrugbyr ilk aylarda bebek aşağıda baskı yapıyor şimdi yavaş yavaş yukarı çıkıyor rahatlarız ama doğuma yakın gene iniyor aynı şikayetler gene başlicak bi de havalar soğuk bnce onunda etkisi var😆
Ebrugbyr @hayalim35 olabilir valla bakalim gorecegiz nasil olacak🤗🙏🏻 onden hazirlikta oluyor sanirim uykusuz gunlere😂