Morkity Kızlar en üsttekini dün akşam üzeri yaptım. Ortadakini bu sabaha karşı 5te yaptım en alttakini az evvel yaptım. Hamileyim ama neden silikleşiyor sizce. Daha adetime 2 gün var. Bu şekilde testlere denk gelen hamileliği sağlıklı ilerleyen var mı merak ediyorum
Zseda Morkity geç döllenme olduysa silik çıkıyor. Benimde oyleydi. Henüz çok yenidir stres olmayın. Hayırlı olsun🤗🌸
yenidenanne34 Morkity ben hamile oldugumu ogrendikten sonra koyulasmayj takip etmek icin yaptim sizin gibi 3 tane. Ve benimkilerde koyulasmasj gerekirken sanki iyice siliklesiyordu bende korktum ikinci kez kan verdim betam gayet guzel yukselmisti. Markasi days comfort mu bunlarinda ?
Morkity Lamraaa evet yarın sabah vericem, iki gün sonra yine vericem testlerin renginin değişmesi biraz modumu düşürdü açıkçası
kressida Progesteron hormonu günün her saatinde aynı seviyede olmaz, gün içinde idrarınız seyreldiği için çizgilerin aynı koyulukta olmaması çok normal ayrıca tebrikler ne olursa olsun sonuç pozitif görünüyor 👼🏻
yenidenanne34 Morkity benimki days comforttu olabiliyor yani sen bide kan testi ver buyuk ihtimal pozitiftir