Serpilfgh Kızlar 38 haftadayim makatimdan bişey sarktı biraz sanırım baasurum çıktı bu durumda normal doğum yapabilirmiyim sizceee başına gelen var mı riskli mi normal doğum icin
tugcesakzci Serpilfgh canım ben engel diye biliyorum ama ne olur ne olmaz doktoruna danış istersen Bi sana en doğru bilgiyi o verir.
kressida Serpilfgh Normal doğuma engel değil, sadece doğumda ıkınma yüzünden ilerleme durumu olabilir.
badem1 Egerki dediğiniz gibi basursa çıkan şey vajinal doğuma engel değilmiş doktorum öyle söylemişti sadece fıtık hemoroid gibi şeyler vajinal doğumdan dolayı cogalabilme ihtimali olabiliyormuş
tugcesakzci badem1 hanımefendi hemoroid basurun tıp literatüründeki ismi zaten bu yüzden engel olabiliyor yani normal doğuma
badem1 tugcesakzci ben zaten hemoroid ve basurun ayrı şeyler olduğunu iddia etmedim doktorumun soyledgini bizzat yazdığım için tabiri farklı kullandım ama sizde doktor değilsiniz herkesin doktoru farklidir benim doktorum sorun olmaz derken bir diğer doktor da sorun olur diyebilir 😂