Gamzeciks Sitionline benimde öyle eksi seylerle aşk yaşıyorum resmen. Tatlı hiç yemek istemiyorum midemi bulandırıyor. Ama çokta abartmamak gerekmiş mideyi rahatsız etmeyelim.
Sitionline Gamzeciks evet ben engelliyorum kendimi ekşi istediğim halde abartmamaya çalışıyorum 😁 zaten mide tepki veriyor hemen fazla olunca vücut ne eksikse onu mu istiyor acaba neden böyle oluyorsa anlamadım
deniz2019 Sitionline ben tatlı hastası olmama rağmen ilk 16 hafta çikolata kelimesini dahi tiksinmekten kullanamadım 😂 ekşi ve tuzlu yedim Erkek geliyor 🐥💙 alakası yok cinsiyetle 😀
Adenbebek İlk baslarda deli gibi tatlı yedim rüyamda görüp uyanıp yıyordum 9 haftadan sonra acı tutkunu oldum şimdi bu ne böyle 😂erkekmı kızmı😜
Sitionline Adenbebek Vala bende cinsiyete bağlardım ama bu başlık altında malesef Alakası olmadığını öğrendim cinsiyetle 😁 o yüzden yediklerime bağlamıyorum artık
Elifffcik67 Sitionline ama 1. Trimesterde tuzlu ve akşi ister kadınlar tatlı mide bulandırır bence anlam çıkarma 🥴
Sitionline Elifffcik67 evet ya gerçekten başlarda öyle düşünüyordum ama artık burda yazılanlardan sonra sildim o düşünceleri 😁
deletedmom6295 Sitionline hamileliğimin başındna beri tuzlu ve ekşi çekiyor canım tatlı ise bir o kadar sevmiyorum. cinsiyetle ilişiklendirirsek de oğlum olacak 😀
Sitionline deletedmom6295 geneli hep böyle zaten erkek çıktı ekşi yiyenlerin cinsiyeti ben o yüzden öğrenmeyi bekliyorum heyecanla 🥰😊