Asliiiiiiiiii42 Şu an 12+3 üz az önce sanki bir kelebek kanat çırpıyormuş gibi hareket hissettim bebeğimin hareketi olabilir mi?
Yaprakdokumuseverr Asliiiiiiiiii42 valla pıt pıt diye hissediyorum kim ne derse desin 😂 ilk gebeliğimde 20.haftaya kadar bişe hissetmemiştim bu sefer yarısında başladı. Karnım da ilkinde 4.ay çıkmıştı bunda 2.ayda çıktı. Bu sefer her şey çok daha hızlı ilerliyor bence.
Asliiiiiiiiii42 Yaprakdokumuseverr yaa bende de kelebek kanat çırptı bi 5 saniye falan çok değişik bir şeydi ♥️
Asliiiiiiiiii42 Sedefkitir12- bizimki daha çok küçük ama bilemedim benim gibi hissettim diyen bir kaç anne daha var 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah
2cocukluu-annee Asliiiiiiiiii42 ben de 12 haftalikken hissettim simdi 30. Haftamizdayiz kizim icerde parti veriyo sanirim 😀
Asliiiiiiiiii42 2cocukluu-annee ya ablama sordum çevremdekilere sordum yok gazdır o dediler 😅 az önce de oldu aynı şey
Asliiiiiiiiii42 2cocukluu-annee bana da öyle geliyor ama kafam çok karışık 😅 herkes başka bir şey diyor 😂
Kahverengi Asliiiiiiiiii42 bende 12 hissetim gazla onu ayırt ede biliyorum tabi sürekli hissetmiyorumda ara araa oluyor bide benim 2 yaş var aralarında hani o hissi unutmadım o yüzden eminim 😊bide kilo ilede alakalı zayıfsan daha erken hissediyorsun
Asliiiiiiiiii42 Kahverengi 55 kloyum bende bebek hareketi olduğuna eminim ama herkes gaz dedi neredeyse o yüzden bilemedim 😂