Medine21- 5 gün önce sezeryan ile doğum yaptım iki gündür bebeğimi emzirmeye başladım şimdiden göğüs ucum yara oldu emzirirken canım çok yaniyo ne yapabilirim
Pinar0808 Medine21- benimde 6 gün oldu.susam yağı ve gümüş kapak kullanıyorum.biraz ağrı var bende de ama iyi geliyor yinede
brkeisra Medine21- kendi sütünüzü emzirmeden önce sürün göğsünüze kurusun öyle emzirin sadece göğüs üçünüzü vermeyin kahve kısmı da bir miktar vermeye çalışın. Emzirme bittikten sonra da sütünüzü sürün kurusun göğsünüzü öyle kapatın🌺
269522 Medine21- doğru emzirmeye çalış canım kahve kısmı tutmasını sağla ucunu tutmasın :) garmastan pomad diye bir krem var benim o geçirmişti bir de e vitamini satılıyor onu patlatıp sürüyorsun ucuna açık bırak göğsünü hava alsın iyileşir :) ben o ikisiyle geçirdim çok fena o acı inşallah hemen geçer
Edaaksoyy Medine21- bende aynı durumdayım canım gögüs kerimin ucu hep yara oldu emzirmekten korkar oldum valla nasıl gececek bilmiyorum şuan ayva cekirdeğini deniyorum inşallah gecer
Mlkkpd Tuceelaa gümüş kapağı emziridikten sonra mı takılıyoruz krem ile birlikte mi kullandınız nasıl kullanılıyor
mihros97 ayva çekirdeğini suda bekletip sürün, birde tahinin üstünde biriken yağ çok faydalı arkadaşımın deneyimleri. Banada önerdi evde bulundurmaya çalışıyorum
Edaaksoyy Medine21- yok canım sağlık ocağında doktor bana ayvanın cekirdeğini biraz kaynat sonra jel şekline geliyor onu sür canım