aaallegraa Kızlar selam. Uni baby aldım kullandım ama çok kokuyor doğal gibi gelmedi. Bundan sonra hangisini alsam bilemedim. Ben kendim de yumuşatıcı kullanamıyorum alerjim old için. Parası önemli değil en doğalı hangisi bilenler yorum yapabilir mi ☺️🙏🏻
-Seher- aaallegraa Ben siveno aldım bebeğimin bütün eşyalarını onunla yıkadım yumuşatıcıya da gerek kalmıyor doğal bir ürün çok memnun kaldım
Gizemb41 aaallegraa siveno aldım, parfümsüz ve içeriği gerçekten doğal. Her indirimde de stok yapıyorum
aaallegraa Özellikle bebeği alerjik olanlar varsa onlar daha iyi bilirler. En doğalını kullanırlar diye düşünüyorum
MelteM2cck aaallegraa benim ilk kızımda alerjik bende alerjik. Eminim doğacak kızım da alerjik doğar alıştık artık 😁 Bingo anti alerji parfümsüz
Minigiim-vebenn52 Ben dalin ve duru granül alıcam ama doğal içerikli daha iyileri varmıs alerji yapmaz diye düşünüyorum ya
Mia0121 aaallegraa e bebekten life bitkisel deterjan aldım ana henüz kullanmadım ben yorumları iyiydi genel olarak bakalım☺️
Afro-dit aaallegraa siveno kullananlar çok memnun üstelik şuan bir alana bir bedava trendyolda kendi satış sayfasında hemde dogalmis
MelteM2cck aaallegraa ben ilk bebeğim de bingo parfumsuz anti alerji kullandım. Çok memnundum. İkinciye hamileyim yine bingo alıcam
Sentines İçeriği temiz olan ürünler için instagramda “mühendisinoğlu” sayfasına bakabilirsiniz, ürünlerin içeriklerini inceliyor, çok güzel😊