zeytin_ Hanımlarr sizce sezeryan doğum için en iyisi hangisi oluyor belden aşağı uyuşturma mı yoksa komplemi birde bunun kararını ben verebiliyormuyum yani ben bebeğimin ilk halini görmek istiyorum 🥹🥺🥺
1nsnr zeytin_ bende de aynı düşüncedeydim yarı baygın olup o anı görmeyi istiyordum ama tam bayılmamım benim için daha iyi olacağı söylenince bekliyorum şuan 32. Olduk 33 de gideceğim doktora ne zaman belli olur doğum bende de bu merak şimdi😅
Daisy0000 zeytin_ Devletteyseniz kararı siz veremiyorsunuz. Ben Spinal oldum gayet memnun kaldım,baş ağrısı bel ağrısı vs yaşamadım
Bahar_mete zeytin_ Ben de yarın itibariyle 32 hafta olucam doğum nasıl olur bilmiyorum bu konuyu henüz konuşmadık doktorla ama çok korkuyorummm:((
Hayallergercekolsun06 Şahsen genel olmak istiyorum hatta genel diye yalvaracağım, diğer türlü ben bayılırım kesin. Aşırı korkak bi tipim 😢
Bahar1644 Hayallergercekolsun06 inan hiçbirsey yok bende senin gibiydim spinal oldum asla birsey hissetmiyorsun ki çok rahat bide ben çok korkağım 1 Kasım da doğurdum şükür 😀😀
Hayallergercekolsun06 Bahar1644 ayy çok şükür darısı başımıza, bir nebze rahattınız. Evladımı kucağıma alınca korkularım geçer inşallah öyle dua ediyorum yoksa aşırı korku var 😏