carpediemm1 Az önce tuvalette kan geldi peçeteye 7 haftalık hamileyim çok korkuyorum yaşayan var mı acaba
Altin23 carpediemm1 kanamanın rengi kırmızı gibiyse acile gitmelisin mutlaka. Eğer koyu ise yerleşme ya da biriken adet kanaması olabilir. Arkadaşımın başından böyle birşey geçti 2 hafta önce doktor aynen bunu söyledi
Aysemm44 carpediemm1 Ağır bişey mi taşıdın acaba cnm normalde döküntü olmaz ama hani çok geldiyse git bence gebelikle yerleşme kanaması olarak sayıyorlar için rahatlasın bence git hemen
maviiiss carpediemm1 benimde 6. Haftada peçeteye gelmişti akıntı şeklinde kahverengi yerleşme kanamasında olabilir ama yinede doktora gitmekte fayda var
Kvser Her ihtimale karşı acile gidin kese çevresinde kanama olabilir veya yerleşme de olabilir siz yinede tedbir alın
carpediemm1 Altin23 gidiyoruz şu an. Çok kırmızı değildi kahverengi kırmızı arası bir şeydi kan uyuşmazlığı da var eşimle
carpediemm1 Aysemm44 geldim şu an doktoru bekliyorum. Çok aman aman değildi peçeteye geldi kahverengiyle kırmızı arası bir şeydi şu an devam ediyor mu bilmiyorum hemen çıkıp doktora geldik
carpediemm1 Altin23 kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar bide tek sefer kullanmam için endol verdi bir süre kullanmam için de progestan verdi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi dinlenmem gerektiğini söyledi
Altin23 carpediemm1 o bir haftalık süreçte mümkün olduğunca yat yemeğini bile yattığın yerden doğrulamak ye tuvalet dışında kalkma ayağa bu gerçekten ciddi bir durum öyle yabana atma canım geçmiş olsun. Yanında kalabilecek biri vardır umarım
carpediemm1 Selcan123 kan uyuşmazlığımız vardı eşimle o sebepten dolayı olmuş kan uyuşmazlığı işin iğne yaptı. Progestan verdi ve 1 hafta dinlen 1 hafta sonunda kalp atışlarını dinlemeye gel tekrardan dedi
carpediemm1 maviiiss evet yerleşme kanamasından dolayı da oluyormuş ben gittim benim kan uyuşmazlığı sebebiyle olmuş kanamam