guneyff Kızlar merhaba doktorum tahlil istedi tsh 3 ün üzerinde olursa haber ver dedi ama aradım ulaşamadım tsh 4.9 çıktı bu ne demek başına gelen var mı yarın doktora gideceğim tekrar
Nalinnn14 guneyff benimde 3.5 çıkmış ilaç başlamamız gerekebilir denildi bi kaç tahlil daha yaptırdım sonucuna göre hareket edeceğiz bizde
Yildizyildiz94 guneyff 4.9 iyi değil troid ilacı verir aç karnına hamileliğin boyunca içiyorsun düşmesini istiyor TSH 1.5 normal değerde oluyor düzenli kullanmalisiniz bende kullanıyorum hala her ay kan veriyorsunuz
aslhnkrts9 Kaç haftalıksınız benim de hamileliğimin başında 5 e yükselmişti sonradan düştü olabiliyo demişlerdi bana düşmezse ilaç başlayacaklarını söylediler gerek kalmadı inşallah sizinki de kendiliğinden düşer
guneyff Nalinnn14 benim de 4.9 çıkmış yarın gidip söyleyeceğim siz dahiliyeye gittiniz mi peki kendi doktorunuz mu ilaç verecek
guneyff Yildizyildiz94 dahiliyeye mi gitmem gerekiyor peki bazı arkadaşlar dahiliyeye gittiğini söylemiş yoksa kendi doktorumuz mu veriyor ilacı
Yildizyildiz94 guneyff evet ben her ay kadın doğuma muane olurken dahiliye de randevu alıyordum troid dahiliye bakar
Nalinnn14 guneyff evet gittim dahiliye doktoru ilaç yazacak muhtemelen ama öncesinde başka tahlillerde bakalım ve boyundan tiroid ultrasonu görelim dedi bunların sonucuna göre ilaç başlatacak
Didar-89 Benim de 4.6 çıktı doktorum dahiliyeye yönlendirdi yarın sabah yine kan vereceğim ama doktorum ilaç başlanır dedi sana muhtemelen 🙏 yarın netleşecek🙏