1 kasımda sabah 10da yatışım yapıldı.odaya geldik.hemşireler geldi önlük verdiler onu giydim kolumdan damar yolu açtılar.kan aldılar kontrol amaçlı.nst ye bağlandım ve ameliyata kadar dinlendim.12ye doğru geldiler beni almaya sedye ile ameliyathaneye çıkarıldım.(çok heyecanlıydım daha önce damar yolu bile açtırmamış bi insanım ama düşündüğümüz gibi korkulacak bişey değilmiş gereksiz kaygı yapıyoruz.)ameliyat hazırlıkları devam ediyordu anestezi doktoru geldi sırtımı döndüm iğne yaptı ve normal iğnelerden farklı bi ağrısı yok aynı.direk bacaklarıma bi sıcaklık indi.gözlerim kararıyor gibi dedim direk yatırdılar beni ve bi iğne ile müdahale ettiler spinal tansiyon düşüklüğü yapabiliyormuş bu sebeple hazırlıklılar.önüme perde çektiler.ve sonra doktorum geldi.doktoru gördükten sonra 5 dk içinde bi ağlama sesi duydum o kadar hızlıydı ki şaşırdım bu kadar erken çıkacağına.sonra getirdiler yanağıma koydular öptüm o kadar güzel bi an ki rabbim isteyen herkese nasip etsin.sonra bebeğimi götürdüler benim dikiş işlemlerim devam etti.oda çok hızlı gerçekleşti ameliyata başlandıktan sonra en fazla 30dk sürmüştür tamamı.benim bi ara midem bulanır gibi oldu müdahale ettiler.çabucak bitti ve beni odaya çıkardılar ailem kapıda bekliyordu bebeğimi benden önce giydirip getirmişler.bi süre narkozun geçmesini bekledik 5-6 saat sonra hemşireler geldi beni giydirdiler ve yürüyüş için kaldırdılar.evet ilk yürüyüşte biraz baş dönmesi oluyor ama karşıya bakarak yürüdüm her sonraki yürüyüş daha kolay oldu.bi süre sonra yardımsız kendim çıktım yürüyüşlere.ne kadar çok yürürrseniz daha çabuk açılırsınız.sıvı şeyler tükettim sadece gaz çıkarana kadar.1 gece kaldık biz hastanede.sabah doktorum geldi taburcu olduk.sezaryen yapacak olanlara söyleyeceğim boşuna kaygılanıyoruz merak etmeyin gözümüzde büyüttüğümüz gibi değil.her geçen gün daha iyi hissediyor insan kendini ben 3.gün bayağı düzelmiştim bugün 6.günüm ve nadiren ağrım oluyor.rabbim herkese kolaylıkla sağlıkla evlatlarını almayı nasip etsin 🤲