11-02- mommys1 benim olduğum yer kasaba olduğu için cnm tek doktor var ve sıra alması çok zor sıra bulamıyorsn o yüzden
BurcuOnur Benimde tek şikayetim uykusuzluk 27+1 şuan ve 2 haftadır uyuyamıyorum sonum ne olur artık bilmiyorum 😂 65 le hamile kaldım şuan 70 kg yani 5 kilo aldım şimdiye kadar 😂
Prenses5656 Maşallah sağlıkla kucağıniza alırsıiniz inşallah benim de son 76 gün mide yanması bel ağrısı olmasa çok şükür iyi gidiyor şimdilik Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤍🤲
Sadeceanne2 11-02- ben 30 a kadar çekmiştim mide bulantısı nı. 30 dan sonra durdu sadece bel ağrısı olmuştu oda yatarken. Bacağımın altına yastık koyuyordum. O kesiyordu ağırlık olmadı ğı için
Yessiimm 11-02- 3 gün oldu gireli 😂 İştah kabardıııı herşeyi yiyesim geliyo 🤤🤤 Karnım bi anda büyüdü yada bana öyle geliyo bilmiyorum uyku tulumu gibi oldum onun dışında çok şükür iyi gidiyoruz aradaki mide yanması kalça ağrısını saymazsak 🫠
dicledila 11-02- aynı yere yatmaktan kalçam, omzum başımdaki kemikler acıyor. Mide yanması ve bulantısı baş ağrısı sürekli tuvalet hissi tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu, uyku isteği ama uyuyamama korkutmak istemem ama durum bu😂
11-02- dicledila çoğunu yaşamaya başladım bile uzun süre aynı yerimde oturunca etim eziliyor sanki ağrımaya başlıyor gece sürekli WC kalkmak sağa sola dönmekten uyuyamamak 😅🥹
Busraa-aa 35+2 den sesleniyorum son aylar diyip hiç sevinmeyin 2. Trimester gerçekten balayı dönemiymiş kıymetini bilin keyfini çıkarın 🤦🏽♀️
svvlymn 32+4 çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım İlk öğrendiğim zamandan beri böyle mide bulantısı vesaire olmadı ve çalışıyordum