Afro-dit mujgan-aslandogdu27 ilk hamileliğimde yaptırdım zor olmadı bebegime de bir sıkıntı olmadı doğum doktoru onay veriyor zaten yapılması için eğer bir sakıncası olsaydı yapılmazdi
27112022TuRa mujgan-aslandogdu27 20.haftamdaydım kanal yapılması lazımdı diş doktoru önermedi bebek çok küçük onu kalbi daha ne ki anesteziye dayansın dedi ben yapamam dedi
Dilaraayvz mujgan-aslandogdu27 ben yaptırdım şükür bi problem yaşamadık ilk 3 ay ve son 3 ay için riskli bi işlemmiş bende üç ay geçtikten sonra yaptırmıştım
Cgllay mujgan-aslandogdu27 19. haftamda adranalinsiz anestezi ile kanal ve dolgu işlemi yaptırdım diş hekimim öncelikle yapılacak işlemleri bir kağıda yazdı onu kadın doğuma götürüp onaylatmamı istedi kadın doğumcum ise kase imza attı onayladı ekstra başka bir kağıda hangi ilaçları kullanabileceğimi ve işlemi nasıl yapabileceklerini belirtti çok şükür geçti ve hiçbir şey olmadı hamdolsun .
mujgan-aslandogdu27 Aslında bende çok isteyerek yapmıyorum ama dolgum düştü ve dura bilicek durumda değilim yediğim yiyicekler dişin içine kaçıyor dayanamıyorum o yüzden mecbur kaldım ama kadın doğumdan izin kağıdı da aldım bakalım inş bebeğime bir şey olmaz