Hg-ygthmz- Kizlar 34+5haftaligim ne yesem ağzım tadı degisiyor midem de yanma oluyor boğazıma kadar geliyor bu yanma sanki midem bı tuhaf oluyor benim gibi olan var mi
minikumutlar Hg-ygthmz- bendede mide yanması oluyor doktoruma söyledim gaviscon yazdı kullanıyorum etkisi çok
27112022TuRa Hg-ygthmz- ay evet çok kötü hissettiriyor biraz bekliyorum geçmesini ardından tekrarlıyor hemen
ElayAysen Hg-ygthmz- Sarikiz icin yani dogal maden suyu her hangisi ola bilir. Süt de yatisdiriyor. Gavicson ice bilirsiniz. Birde yemek az yeyin doymayin. Gunde kac kere yerseniz yeyin. Yedikten sonra da hemen uzanmayin dik oturun gezin felan.
Btlgndz Hg-ygthmz- rennie kullanıyorum bende naneli şeker kullanabilirsin yada eczanelerde bunun için şeker oluyor günde 4 5 tane kullanabileceğin ondan alabilirsin mide yanman olduğunda soğuk elma soğuk süt rahatlatıyor
Esmaa_Nur Hg-ygthmz- Perşembe günü doğuma giricem seni korkutmk istemem ama hiç geçmiyorrr hâlâ yaşıyorum bennn🥴 maden suyu ilaç falan bunlar anlık kesiyor ama hemen geri başlıyor
tambirleydi Ben de böyleyim.. son üç ayda mide bulantısı reflüden miş diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
Aselkus Hg-ygthmz- bende 33 haftaligim sanki zehir gibi biber yemisim gibi oluyor 2 3 haftadir bu durumdayım ve cogu zaman istifar ederek rahatliyrm