Mrikgn Tedavi sonrası kistim oldu önerileriniz varmı doktor yasmin verdi 21 gün kullan dedi ama kullanmak istemiyorum
Kediannesi1 Mrikgn soğan suyunu bırakıp doktorun verdiği ilacı kullanmanız gerekir eğer tedavi esnasında da soğan suyu içtiyseniz doktorunuza da bildirmeniz gerekiyor
Birhayalimvr Mrikgn bendede oldu canim ilac vermedi adetle atilir dedi hatta bende ara kanama yapti 15 gunde bir adet oldum baya korktum megerse kisttenmis
Mrikgn Kediannesi1 tedavi derken klomen kullandığım zamanı diyorsanız tabiki soğan suyu içmedim o zaman. Şuanda yasminle birlikte soğn suyunu kullanabilirsin dedi sorduğumda
Kediannesi1 Mrikgn 1 ayda geçiyor o kistler ilacı kullanırsanız yumurtalarınız fazla geliştiği için oluşuyor sonraki ay adet gördüğünüzde hiç bir şeyiniz kalmamış olacak 2 adet olması da 2 yumurtanız fazla geliştiği için oluyor çok geçmiş olsun
Kediannesi1 Mrikgn eğer 22-24 mm geçerse yumurta çatlatma iğnesi yapılınca maalesef ki kiste dönüşüyor çatlamadan çünkü çok gelişmiş oluyor başıma 2 kere geldi birinde iğne yapmadı doktorum direk kist oluşuyor kızım dedi diğerinde de çatlatma iğnesinden sonra fark edildi
NovaVina_ Bana hic catlatma ignesi vermedi. Buyuyen yumurta elbette ki catlar diyerekten cinsel perhiz suresini gununu uzun tuttu. Yurtdisinda oldugumdan da takibini yapamayacaktik. Bh ay 2. Kutumu kullanacagim. 1 ay ara ile kullaniyorum