Bbbsr Kızlar planlı sezeryana girerken makyaj yaptımızmı. Cumartesi giricem bi rimel bari sürsemmi diyorum ama akarmı aglarmıyım bilemedim 😄
Cerennx Bbbsr bana fondoten hariç sürebilirsin demişlerdi özelde ben sonradan rahatsız olup rujumuda sildim bebeğim rahatsız olmasın diye öptüm çünkü
2kucukbebis Bbbsr bebeğe temas ettiği için yüzünüze sürmeyin bence ama bi rimel ve fön kendini de iyi hissetmen açısından güzel oluyor 😊
Hsrt80 Bbbsr ribel ve göz kalemi kullanmayın ben de yapmıştım ben amaliyetten çıkarken gözlerime parlak birşey surmuslerdi ayilmam için sanırım geçen arkadaşım yaptı onada aynısını yapmışlardı ribel herşey birbirimize karsiyor 😄
Melekler12 Bbbsr Haziran 20 sinde sezeryan olacaktım makyaj yapacaktım ama saliya bağlayan gecesi 2:30 da suyum geldi 😃😃😃 hiç bişey yapamadım
Hilal2 Ben yaptım fondöten ruj rimel ne bulursam sürdüm inanki çünkü heyecandan uyuyamadım bütün gece bişey yiyip içemiyordum da öyle olsa oturur bişeyler yer tv izlerdim can sıkıntısından kendimi boyadım 😅😅😅😅😅
MelteM2cck Bbbsr ben yapmıştım ilk dogumum da hatta epidural olmuştum bide. Eyeliner çekmiştim gözüme rimel akar diye ama fondöten falan güzel makyaj yapmıştım. İkinciye hamileyim yine yapacağım nasip olursa😁