nesrinmom bizde eşimle istiyorduk ilk ay denememde hamile kaldım ama hemen ilişkiden 10 gün sonra falan heyecandan test yapmaya başladım. Negatif görünce insanın hevesi kuruluyor, sonra öğrenmeden bir gün önce bende rüyamda yine test yaptığımı gördüm ve pozitif çıkıyordu. Akşamına iş dönüşü test aldım kendimi oyalayıp testi yaptım negatif çıktı adet gecikmem bile yoktu hatta adetime 4 gün falan vardı. 1 gün sonra işten izin alıp erkenden eve gelirken eczanenin önünden geçerken hadi yine alayım ama hemen yapmıcam bu sefer diye kendimi kandırdım ve girdim eczaneye 2 adet kaset test aldım. Eczaneden çıkıp eve geldim testin birtanesi alıp hemen lavaboya koştum testi yine yaptım. Halbuki daha bir gece öncesi yapmıştım ama içimden bir ses yapmamı söylemişti, testi kenara koyup kendi kendime söyledim. İşte bu kaçıncı testin kafayı yedin, insanlar aylarca deniyor olmuyor hemen olmayabilir üzülmemem lazım falan diye kendime hem kızıyorum hem de teselli veriyorum sonra teste bir baktım çift çizgi ama ikinci çizgi böyle çok dikkatli bakılınca görünüyor, kafamda kuruyorum sandım. Sonra biraz bekledikten sonra belirginleşti. Sevinçten hemen annemi aramıştım. Annemde hemen kan ver falan demişti beta 50 ile öğrendim bende. Şuan 21 Haftalık olduk bile. 🤭😇