ilkheyecanim96 Kızlar hastaneden geldim biri 14 biri 17 haftalık görüntü ve cinsiyet öğrenemedim çok gerildim sizin tahmininiz var mı? 😞 henüz erken dedi asistan 17 hafta neresi erken millet 12de öğreniyor tahmini olan var mı?
umrumdadegil ilkheyecanim96 17 hafta hiç de erken değil kesin sonuç söylenebilecek bir hafta bence pozisyon uygun değildir o yüzden söylemek istememiş olabilir
tugcesakzci ilkheyecanim96 devlet hastanelerinde cinsiyet çoğunlukla detaylı ultrasonda söyleniyor artık bazı gerçekleşen olumsuz durumlardan dolayı bu yüzden erken demiştir.
Nur5516 ilkheyecanim96 devlette böyle yapıyolar hep aynı şey Banada söylemediler detaylıyı bekledim mecbur 21+3 ögrendim 100/100 sonuçla
umrumdadegil ilkheyecanim96 bende kesin sonuç özelde öğrendim imkanınız varsa özele gidin ya da detaylı ultrasonu bekleyin orda kesin söyleyerler
ilkheyecanim96 Girl_boy_annesu erkek kendini gösterir diyolar tomurcuk gibi şu an kız ya da erkek demek doğru değil erken dedi ya
ilkheyecanim96 umrumdadegil haftaya gidicem artık sıkıldım bu durumdan sizin nasıldı cinsiyet öğrenme süreciniz
umrumdadegil ilkheyecanim96 15. Haftada devlet erkek dedi ama hazırlık yapma daha küçük yanılma olabilir dedi sonra özele gittim bacak arası kapalıydı ama kız gibi dedi 19. Haftada tekrar özele gittim ve erkek olduğu kesinleşti 🥰 detaylı ultrasonda da erkek dediler zaten
ilkheyecanim96 umrumdadegil ay gerilim sebebi vallahi benim çok şükür 1 kızım var sağlıklı olsun sadece net öğrenmek istiyorum 17.hafta küçük değil ki belli değil diyor bana
umrumdadegil ilkheyecanim96 detaylı ultrason yaptıracaksan en iyisi onu bekle tam net öğrenirsin bende çok sabırsızdım kıyafet falan almak istiyordum artık bizimkide biraz geç oldu ama yapcak bişey yok😅 cinsiyet önemli değil aslında ama insna merak ediyor işte bilmek istiyor
ilkheyecanim96 umrumdadegil merak sadece öğrenmek istyorum çünkü haftam küçük değil detaylıya 5 hafta var özele gideceğim son çare özel mecbur söylüyo parasıyla zaten biliyolar cinsiyet için gidiyoruz
umrumdadegil ilkheyecanim96 var ama neresi olduğu belli değil seninki benimkinden belirgin bana kafasını mı ne çekip vermiş bişey anlaşılmıyor
umrumdadegil ilkheyecanim96 yani maddi durumun varsa git inşallah bacak arası açık olur hareketlendirecek şeyler ye girmeden önce
ilkheyecanim96 umrumdadegil bacak arasına baktı söylemedi işte gayet rahat pozisyondaydı bence kapalı demedi hiç bacak arasına
Nur5516 ilkheyecanim96 ikinci gebeliğim benim oğlum olcak nasipse Birtane kızım var Haftası büyükte olsa söylemiyorlar çünkü doğru düzgün bakmıyorlar yat kalk saniyede bitiriyorlar muayeneyi