minik-02 minik-02 ayrıca oğlum olacak benan sizce daha çok kıza mi erkeğe mi konuluyor unisex bir isim ama bilemedim yinede
Mutlulukkk minik-02 benan ismini hayatimda bir kere duydum o da ortaokuldaki bi kiz arkadasmin ismiydi. Unisex mi degl mi bilemiorum yani ☺️
minik-02 Sizinde önerilerinizi bekliyorum 24 haftalık hamileyim isim bulamadım bur türlü karar veremiyoruz
minik-02 Mutlulukkk aslında ilk duyduğumda banada öyle sadece kız ismi gibi durdu ama hoşuma da gitti
Minikperi Mutlulukkk Gülşenin oğlu Azur Benan değil miydi? Ben de orda duydum.🤷🏻♀️ minik-02 ayrıca kızımın sınıf arkadaşı var erkek o da Benan. 🌸
Tatar59 Benan ben de dogdugun ev kaderindir dizisinde duymuştum kadın bir karakterdi. O yüzden ilk orda duyduğum için Benan direkt kadın ismini çağrıştırıyor bana. Ama etrafımda ismi Gökçe olan erkek, Özcan olan kadın duymuslugum da var 😅
minik-02 Minikperi evet ismi azur benan kafam karıştı valla neyse esimi ikna etmeye çalışıyorm olacak gibi durmuyor ama ortak nokta arıyorum 😂
Tatar59 minik-02 ay herkese söylüyorum kimse de koymuyo ben çok seviyorum. Eşimin ismi Kutsal. Çok güzel anlamlı ve kulağa guzel geliyor daha ne.
2kucukbebis Benan ismi unisex diye biliyorum kulağa hoş geliyor ama Benan Berk olarak ikisini aynı anda sevmedim pek 😊
cokbilmismom Benam Berk hiç uyumlu olmamış sanki ya ikisini de tek düşünebilirsin bence . Berk tek güzel 🙈