1H1Smomyloading Kızlar şuan 5+5 haftalık gebeyim açık renk kan gelmesi normal mi bir ağrım sancım yok şükür ama korktum yani sizde de oldu mu bu tarz lekelenmeler
Nur3838 1H1Smomyloading Bende aynı şekilde 5 haftalığım ve kahverengimsi akıntım var bikaç gündür . Dün kontrole gittim kese etrafında kanama var dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi kanamama ilaç vesair hiçbişey vermedi
tugcesakzci 1H1Smomyloading gebelikte kanama, lekelenme normal değildir pembe, kırmızı kahverengi ne şikşldr ve nee zaman olursa olsun acile gitmeniz lazım düşük riskiniz olabilir.
1H1Smomyloading Smy17 tam kanama gibi diyemem açıkçası böyle çok açık bir renk kahverenginin en açık tonu gibi kırmızı gibi değil renk
tugcesakzci Nur3838 progestan başlamadı mı kanamayı durdurmak için? Siz bence farklı bir doktora görünün normal deldir gebelikte kanamalar
Nur3838 tugcesakzci Hayır canım vermedi. Sordum lekelenmem için herhangi bi ilaç kullanmam gerekmezmiydi şuan veremem bebeğe zarar verir dedi
tugcesakzci Nur3838 bebeğin tutunma aşamaları zaten farklı bir şey olduğundan vücut bebeği atmaya çalışıyor ve kanama oluyor düşük önleyici vermesi lazımdı dediğim gibi farklı Bi doktora gidin bence riske atmayın
Esra_4774 1H1Smomyloading Hemen bı doktora gidin kanamanın her türlüsü kötüdür gebelikte müdahale edilmesi gerekiyor progestan falan verebilir
Nur3838 Kılzar bugün özele gittim progestan verdi bide 5 haftalık olmuşum ama bebek hözükmüyor dedi:( normalmi sizce?
ghostty 1H1Smomyloading doktorunuza sormanız daha sağlıklı olur. Ama böyle pembemsi kanaması olan falan daha once de duymustum.