Yesim0722 Selam kızlar.. Sizce parla isminin önüne veya arkasına en güzel hangi isim gider. ? Önerilerinizi bekliyorum .
Meral_56 Yesim0722 Parla 2.isim olarak guzel oyle anlamlı oluyor. Nefes Parla yerine Parla Nefes daha iyi
gokyuzununogrencisii Yesim0722 yargıdaki parla geliyor aklıma 😂😂 anlami parlamak galiba değil mi yani başka bir şey değil, bide metin Philipsn kızı oldu onun adı da parla başkada duymadım kimsede
Yesim0722 gokyuzununogrencisii bilmiyorum o dediklerinizi hiç.. :)) Tek motivasyon kaynağım norm Ender’in 100. yıl için yaptığı şarkının adı olmasıydı.. ‘Parla’
cokbilmismom Yesim0722 hiç gerek yok böyle bir şeye numeroloji falan hikaye 😂 ben Ata koymak istiyorum mesela erkek olursa kız olursa Ada veya Doğa. Uzun isim ve iki isim bence çocuğuda külfet gibi geliyor sevmiyorum 😊
Yesim0722 cokbilmismom yok be ben seviyorum. Benim 2 ismim var mesela. Çok memnunum. Ortamına göre hangisi olmak istersem o oluyorum:)) Şaka bir yana,, çocuğa da seçme şansı sunmuş oluyorsun.. Birbirini tamamlayan 2 isim iyidir..
Yesim0722 Gul19866 tamam, size iki isim hakkında ne düşünüyorsunuz diye sormadım. Parla’ya uyumlu isim tavsiyeniz var mı diye sordum. Yoksa, diğer başlıktan devam edebilirsiniz.