Pamuk Defnes-Mom Hunilesmeyi sakın kafana takma. Bak serklaj yapıldığı için ne kadar şanslısın. Rahim uzunluğunun çok güzel kanama bazı kişilerde olabiliyor. Genelde olcuyorlar canim.
Defnes-Mom Pamuk rahim uzunluğu hiç kalmamış tamamen açılmış komple Huni şu an. Sadece dikiş tutuyor şu an dedi
Defnes-Mom Pamuk dün ölçmüştü onu, bugün gece kanamam oldu. Sabah ultrasonda da tamamen hunileşmiş dedi
Pamuk Defnes-Mom Hunilesme ayrı rahim uzunluğu ayrı. Biz serklaj olanları sadece dikiş tutuyor hepimizde hunilesme var canim.
Midwife10 Nurmert seymakrky seymakrky Kızlar selam nasılsınız nasıl gidiyor bugün Gizemlibirisi007 Pamuk Beklenenim11 Defnes-Mom
Pamuk Midwife10 Şükür iyi diyelim iyi olsun. Bugün kalktığımdan beri çarpıntı baş dönmesi var.Sen nasılsın?
Nurmert Midwife10 bol bel ağrısı, kasık ağrısı, vajina ağrısı ve ara ara gelen yalancı sancılarla geçiyor :)) sen iyisindir inşallah 😇
Beklenenim11 Midwife10 iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın Hastanedeyim randevum var Sarı akıntım var onu dert ediyorum ilk işin onu sormak olucak
Midwife10 Pamuk bende şükür diyelim . Dün idrarda enf çıkınca bugün kan verdim crp filan birşey çıkmadı şükür. Doktor da sadece fitil ve ant devam et dedi . Onları kullanıyorum fitil de bugün başlıcam . Şükür halimize bir gün daha bitiyor bizler için 🙏🏻🥹
Midwife10 Nurmert senin bebiş artık haklı hareket yapmakta 😊 bir iki haftacık daha duruversin Minnoş 🌸 darısı bize
Nurmert Midwife10 umarım en azından 10gün daha durur 😇🙏 merak etmeyin çok daha güzel haftalar görürsünüz inşallah 🙏 🌸
Senatr Zehraargan bende sz gbi gecrdm kanamalı hep, 18+4de farkedp kanamasız acil Serklaj yaptlr ama 9gndr lekeleniyorm szde nasl gecmsti kacncı haftadasınız🥺
seymakrky Midwife10 ayy çok şükür bugünü de bitireceğiz inşallah sağlıcakla ağrı olunca niye ağrım var olmayınca da niye ağrım yok sorunsallarıyla yolumuza devam ediyoruz 😅
Senatr Zehraargan ay maşallah size yaaa bana da dua edin cok korkuyorm hiç iyi hissetmiyorum lekelenme lerim devam ettiği için, hala daha hastaneden cıkarmadılar 9gündür