doga21 Ayssee__ kızımda yeni doğan bir paket aldım aynı bu şekilde bitmeden bacakları sıkmaya başladı. 2 numara kilosuna göre daha ideal bizim için🌸
Ayssee__ SedaTemel evet ben de diğer numaraları gelişimine göre almayı düşündüm. Deterjan hangi marka aldınız acaba şimdide onları almayı düşünüyorum da unibaby alacak gibiyim 🌸
SedaTemel Ayssee__ Ayssee__ ben de unibaby almayı düşünüyorum hem çok bebek bebek kokuyor :) hem de içerik olarak daha temiz daha sağlıklı geldi bana güzel bir indirim yakalayıp stoklu bir şekilde ben de alacağım 🌸
Ayssee__ Zeynep966 teşekkür ederim ikinci numaraya sızdırmasına göre mi yoksa sıktığını anladığınızda mı geçtiniz acaba 🌸🌸
Zeynep966 Ayssee__ sıktı canım.. Bende çok soru sordum bez almadan önce hiç net cevap alamamıştım ben açık şekilde yazdım sormak istediğin başka bişey varsa cevaplarım
cokbilmismom kahvesever__ oyy bir haftada 150 mı yani günlük 20 tane falan yandık valla 🙈 bu kadar çok değiştiriliyor mu
miniksevdamm Ayssee__ bezi çok stoklama derim. Hem çabuk büyüyorlar hemde iri bebek olursa direk 2 den başlanabilir birde bezin bebeğin tenine gelip gelmemesi var pişik vs yapmaması için