kbrouz Cerrahpaşa da Ali Benian a detaylı ultrason çektiren var mı fiyat bilgisi ve genel bilgi verebilecek olan
Cgllay kbrouz bakırköy sadi konuk devlet hastanesinde uzman doktor yapmıstı perinatoloji bölümünde ve ücretsizdi. İnanılmaz bir sekılde memnun kalmıstım cok cok iyiydi. Sagolsun, Allah razı olsun. İsini öle hakkıyla yapan cok az doktor var devlette.
elifsen Ben öğretim üyesine değil ama normal poliklinikte yaptırdım bedavaya. Gayet güzel ilgilendiler
kbrouz elifsen kaçıncı haftada gittiniz bir de direk çektiler mi detaylı ultrasonu riskli gebelik vs değil dimi
elifsen kbrouz gebe polikliniğine randevu alıyorsunuz kendi sisteminden. Orada muayene edip perinatolojiye yazı yazıyorlar. Yan odaya perinatoloji bölümüne gidip randevu alıyorsunuz direkt
Gulanonim elifsen doğrudan perinatoloji bölümünden randevu alınıyor onu alınca yapılmıyor mu illa gebe polikliniği mi gerekli
elifsen Gulanonim hiç yok ise kaydınız çok mırın kırın yapıyorlar. Ben de 17.haftamda cerrahpaşa gebeye aldım onlarda perinatolojiye gönderdi. İnternetten bir daha almadım yani perinatolojiye
kbrouz Sryblmr ilk önce kadın doğuma gidiyorsun devlette o sana yeşil alan açıyor perinatolojiden randevu alıyorsun
Sryblmr Ben geçen hafta gittim kadın doğuma orda detaylı ultrason yapilmiyodu dedi sana yeşil alan açtım başka hastaneye git dedi benim şimdi hangi bölüme randevu almam lazım
kbrouz Sryblmr MHRS den sabah 10.00 da açılıyor randevu ama altinda detaylı ultrason yapılmamaktadır yazanlara alma bu yazı yazmayan da hickimse yok yani bende şaşırdım açıkçası nasıl alacağımı ben aldım hatta Haseki hastanesinden altında öyle yazmamasina rağmen sonradan eklediler o yazıyı heryere şikayet ettim
kbrouz elifsen şimdi aradım hastaneyi gündüz de aramıştım Ali hoca çekiyor 800 TL ücreti onun da dediler. Büyük ihtimal sizin ikiz gebelik olduğu için çekilmiştir riskli sonuçta
elifsen kbrouz öğretim üyesi farklı normal poliklinik farklı üniversite hastanesinde. Randevu alırken ekranda seçenek çıkıyor öğretim üyesi ve poliklinik diye. Ben gebe polikliniğini seçip randevu aldım onlarda perinatolojiye gönderdi. Eğer uğraşmak istemiyorsanız paralı olan öğretim üyesine direkt randevu alabilirsiniz tabiki
kbrouz elifsen evet biliyorum ben de perinatolojiden normal muayeneden buldum randevu aldım ama yüksek riskli gebelere bakılmaktadır yazıyor onun için dedim yani biz gebe polikliniğine bssvursak dahi risk yoksa ücretsiz çekmezler sizin ikiz olduğu için çekmişlerdir direk daha zorlu tehlikeli olduğu icin
kbrouz elifsen bir de ben şehir dışından gelicem o yüzden iki kez gidip gelemem yoksa gebe polikliniğine gelirdim