Kızlar 35+6 yım bugün geçen hafta kendi doktoruma muaneye gittim iki hafta sonra tekrar gel demişti. Bende magnezyumum bitti diye evime yakın hastaneye ilacımı yazdırmaya gitmiştim ama nst de sancım çıktı doktor da ebe ye göndereyim açıklığını kontrol etmesi lazım sancın çıkmış dedi..ama ben hissetmiyorum haftaya doktora gittiğimde etseler olmaz mı dedim. Çünkü hem buna hiç hazır değildim alttan muane korktuttu hemde tam temiz değildim çekindim. Doktor da o zaman ben seni alttan ultrason cihazıyla kontrol ediyim daha fazla gerilme dedi. Uzunluğun 18 mm düşmüş normalde 33-35 olması gerekiyor üç gün sonra kendi doktoruna muane olmak şartıyla sevk vermiyorum ama hazır ol açıklığın da bir cm dedi. Belki cumaya kadar doğum bile yapabilirsin dedi 🥺 ilaç yazidirip gelicektim sözde ama neler duydum ve çok gerildim midem bulandı ter bastı o an heycan stres gerginlik. Ciğer geliştirici vurucak misiniz diye sordum 34 u geçtiği için hiç gerek yok bundan sonra normal zaten dedi. Hem heycanliyim hem ne olacak korkusu var hemde olacak mı olmayacak mı korkusu 🥺 magnezyum içsem ağrım olduğunda fayda eder mi dedim sen doğum yoluna girmişsin bu saatten sonra bişey durdurmaz panik yapma sakin ol dedi. Hatta cumartesi direksiyon sınavım vardı onu söyledim o kadar durmayabilir bile dedi 🥺🥺 aiy sizler ne diyorsunuz . Ne hissedecegimi bilmiyorum 🥺