Kbrnrmrt Kubra_enc34 Hiçbir burç kötü değil de anne babanın burcuyla uyumu önemli. Benim oğlum koç olacak bana uyumsuz Allah kolaylık versin inşallah bana
Sehermahsum7321 Kubra_enc34 ikizler burcu 21mayıs-21 Haziran Arası birde ben ikizler burcuyum hıh :)) martta doğacak ise çok zor ikizler olması
Asel_27 Kubra_enc34 Benimkide 12-15 Mart arası doğacak inşAllah balık olucak😂Bendede sadece annem var balık burcu ,kendim başak burcuyum balıklar ve başaklar uyumlu oluyorlar diye biliyorum bebişimde kız 😂🥰
YigitPoyrazMomm Kubra_enc34 kasım da gelirse akrep aralıkta gelirse yay olacak oğlum bakalım ne zaman gelmek isteyecek paşam👼💙
EceLinammm myprincessgirl Yaaa benimkide aynı tarihler arası biraz korku ve endişe var sizdede var mı acaba🥹
myprincessgirl EceLinammm var yaklaştıkça iyice doğum korkusu heyecanı başladı hemen ocak gelsin kavuşayım istiyorum bir yandan da hamileliğimi özler miyim diye düşünüyorum bu haftalar duygusallık iyice arttı sürekli gözlerim doluyor.☺️🥲 cinsiyet ne bebişin 🥰
EceLinammm EZeynepKkAkaln Bir tek bende var sanıyordum bu huyları 😅yanlız değilmişim bütün oğlak burçları aynıymış 😅
Ebru3439 Benim iki kuşak sülalem oğlak anam babam ben şiimdi de kızım oğlak adayı 😂 babası bir tek akrep Allah babamızın yardımcısı olsun 😅 Benim için hava hoş huyunu bilirim özelliklerini taşırsa tabi