AleynaResul Badgirl_ ultrasona göre takip et benimde hesabımla ultrason arasında çok fark çıkmıştı hatta 27.haftalık diye gittim 28+3 oldu şu an ona göre takip yapıyorum 31+6 yım gidince bi şok daha yaşamam umarım 😂
Badgirl_ Serennak biz duyduk canm bugun kalp atışı ultsrasona göre 6+5 ama vardı kalp atsi 8 olması lazm di ama iste😁
Hcr0606 Aynı durum bende ve korkuyorum kanamam var ılac kullanıyorum sin 3 gundur kanamada arttı. 8+2 ama kese var bebek yok gec dollenme olabılır denildi ama net konusulmadı. Kanama olan varsa kac haftaya kesiliyor suan 1 hafta olacak kanama devam edelı.
Badgirl_ Hcr0606 benim de kanama alanı var ama içerde bebegin etrafında 10 gün önce gitmiştim vardı dün gittim hala varms kese etrafnda kanama alani
Feri123 Badgirl_ ultrasona göre canım benimde ilkinde öyle olmuştu 8 haftalık olması gerekirken ultrasonda 5 buçuk haftalıkti bebek bile gorunmemisti ama sonra gelişimine göre mıdır nedir 36+5 te oldu ama kilosu da gayet iyiydi 3300 doğmuştu
Gurbetkizi Ben düşünmekten kafayı yemek üzereyim, nasıl sakince bekleriz kalp atışına kadar bilmiyorum.
Canan1994 dilankaras bnce bu Eylül ayında bir sorun var bnde aynı durumdaym 8 hafta olmam grekirken 6 dayım 😭
S12e28h46 @Serennak 6+0 da kalp atışını duydum ben ama kişiden kişiye bebek gelişimden gelişimine değişir o 8 haftaya kadar uzaya bilir normal
Canan1994 S12e28h46 adetle ultrason aynıysa tam normal ama sıkıntı adete göre 8 olup ultrasonda 6 olmak o insanı çileden cikaryo yani
Shf Badgirl_ bende tam tamına 4 hafta geriden geliyor. İlk zamanlar 3 haftaydı şimdi 35 haftalık olmalıyım 31im. Korkacak bir şey yok sizde❤🙂