Badgirl_ Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı adetime göre şuan 8 hastalığım ama ultrasonda 6+5 cikti geç döllenme olabilir dedi doktor ama ben şuan neye göre takip etmem gerekiyor bi sorun olurmu
skuscu Badgirl_ ultrason tarihine göre canım döllenme oluştupu andan takp ediyoe sanurım o yüzden ultrason tarihi neyse o
Minikperi Badgirl_ mesela ben polikistiğim bu yüzden adet tarihimi 1 hafta ileri çekti doktorum ona göre takip ediyoruz. Ultrasonda başka başka çıkıyor ona güvenmeyin.
Busragokhan0911 Badgirl_ benim ilk oğlumda sizin gibiydi. İlerleyen zamanlarda arayı kapattı ☺️ son adetle aynı ilerledi 🫠
Badgirl_ Pamuk yaa ben gün atsın diye can atıyorum hergun ilerleyelim artık diye 1 hafta gerimi atlicam simdi🙄
Pamuk Badgirl_ Malesef benim de geç döllenme 1 hafta 3 gün geriden geliyordu hep. Şimdi 21. Haftadayim 5 güne düştü aciklik
Sadeceanne2 Badgirl_ hiç sorma vanım bende son adet tarihime göre 7+1 olmam gerekiyor du 5+2 çıktı geç döllenme olmuş kese düzgün oluşmuş yolk sac da oluşmuş haftaya bebeği görürüz. Kalp atışına bakarız Allah’ın izniyle inşallah dedi ama bana göre sağlıklı ilerleyecek bir gebelik dedi doktorum Allah işi ni rast getirsin çok iyi biri bende 10.11 gün geriye düşünce çok üzüldüm açıkçası ama hayırla sağlıkla gelsin dedim
Badgirl_ Pamuk yaa ilerki tarihlerde eğer arayi kapatacaksa sorun olmaz tabi ama bugün ne heveslerle gittim böyle olunca bi stres yaptm
Badgirl_ skuscu zaten bende eve gelip hesap yaptm geç yumurtlama oldu benim takip etmistim onla denk çıkıyor 😁
Hcr0606 Benımde aynı durumda suan 8+2 normal olan ama ultrosonda kese var bebek gozukmedı kanamam da var ilaca baslanıldı korkuyorum bende. Gec döllenme olup olmadıgı net degil. Geç döllenme bebegın gelişimde sıkıntı yapar mı
Badgirl_ Hcr0606 gelişimde sıkıntı yapmaz canm bende bugün gittim hem kese etrafında kanama var hemde işte bebek geriden geliyor ama kalp atsni duyduk biz bugün
Hcr0606 Minikperi bende de polip varmıs alındı alındıktan hemen sonra kan aldılar pozıtıf cıktım orta riskli gebelık dendi beklıyoruz ınslh hayırlısı ıle bebıslerımızı alırız kucağımıza
Canangokdmr Badgirl_ benimde aynı dün gttim 8+2 di ama ultrosyonda tam 6 hafta cikti bende üzüldüm keseyi gördük ama çocuğu çok göremedim doktorda bı şey demedi sadece kesede nokta gibi bı şey vardı anlamadım o mu degil mi doktor kese normal dedi haftaya tkrar gel dedi sizce nokta gibi görmem normal mi ya kalp sesinide duymadım korkuyorum dış gebelik mi acaba diye
Badgirl_ Canangokdmr bizimkide öyle minicik bişeydi canm ya çok tuhaf bizle aynı haftada olanlarda çıkmış hep bu sorun doktor bana geç döllenme olabilir yani ben ne güzel 8 hafatlik olduk diye seviniyordum açıkçası geriye attı bizi suan zaten günler geçmiyor sende korkma seninkide geç döllenme demekki beni tekrar 1.5 Ay sonra cagrdi ikili tarama icin sizi ne zaman cagrdlar
Zehraalii Canangokdmr bence değildir canım aynıyız bende geçen hafta gittim lekelenme olduğu için 7 haftalık tı ama 6 çıktı alttan kalp atışını duydu bugün de gittim 8 ama 7 hafta dedi kalp atışını duydum ama sende duyarsın haftaya inşallah 🤍
dilankaras Canangokdmr bende bugün aynı şeyi yaşadım sekiz haftalık olması gerekırken geç döllenmeden ötürü kalp atışı duymadık ama çok endıselendım haftaya tekrar gdııecz ınsallah duyarız hep beraber kalp atışlarını
Badgirl_ Canangokdmr Zehraalii dilankaras Gurbetkizi kızlar çok tuhaf degilmi hepimiz 8 haftalığız ama hepimizinkide geride yani bunun olması sizede garip değil mi adet tarihlerimiz hemen hemen yakın benimki 12 eylül dü
Canangokdmr Zehraalii ins canım bna demedi bile alttan bakalım vs diye sadece baktı normal dedi 6 haftalıksin dedi geçti anlamadım vla sat 9 Eylül o tarihe göre 8+3 olmam lazım ama geç dollnme sanirimko doktor 6 haftalıksin 25 Eylül kabul edecez dedi bilmiyorum vlla umarım haftaya bnde duyarım kalp sesini 🤲❤️
Gurbetkizi Bende bu soruyu sormak için gelmiştim, bende şuan 8+1 deyim adetime göre, az.once doktordan çıktım 6+1 boyutunda dedi, kalbi de duyamadık, siz kalbi duydunuz mu