Serendipity16 Merhaba bu park beşiği kullanan var mı indirimde baya aslında aklımda kanz vardı o mu bu mu acaba ?
Nazli2_ Serendipity16 kesinlikle Elele madre alın daha kaliteli aynı fiyat şuan bugün geldi çok beğendik
kvsr22 Serendipity16 Ben prego Miami aldım , aynı fiyata Hepsiburada da indirimli şu an.En iyi park yatak sırasında 2. Sırada yazılmış, elele yerli bi marka ve yeni sayılır ,bu marka 40 yıllık .Cuma elimde olacak inş memnun olurum
19982023 Serendipity16 prego Panama aldım ben de . 5500 tabi onun fiyatı . Harika . Ama bu senin gösterdiğin nasıl bilmiyorum tabii
Hlyyyy Serendipity16 bunu ben de gördüm ama kararsız kaldım park yatak mı beşik mi konusunda yorumları güzeldi ama
nurhuma17 Ben de az evvel onunla ilgili bir post açtım indirimdeyken alayım dedim ben de Kalifornia modelinde kararsız kaldım
Serendipity16 nurhuma17 aldınız mı peki ? Benim kuzenimde kanz var çok memnun hemen hemen fiyatları yakın ama bu marka da iyi diyorlar kararsız kaldım
nurhuma17 Serendipity16 alamadım benim kartım vakifbank tüm bankalara taksit seçeneği var di bizim bankaya yok du alamadım 😔
Serendipity16 nurhuma17 eşiminde vakıfbank cidden taksit seçeneği çok az benimki finansbank Allahtan ondan yapabiliyoruz
Serendipity16 kvsr22 öyle mi sizin dediğinize de bakayım eğer fiyatları yakınsa kalitelisini almak daha iyi tabi
Serendipity16 Hlyyyy beşik dediğiniz tahta beşiklerden mi bahsediyorsunuz ? Evet yorumları iyi genel olarak
Serendipity16 Hlyyyy bence tahta beşiğe hiç bakmayın evet güzel estetik duruyor ama kim alsa memnun kalmamış park yatak güzel durmuyor ama daha konforlu diyorlar
Bebek-annesi Pregolarda anne yanı özelliğinde aynı zamanda çocuk kilidi var. Elele ve diğer markalarda bu özellik yok bebek biraz büyüyünce oynarken eli sıkışabiliyor bilginiz olsun
Hlyyyy Serendipity16 hiç estetikten değil valla daha mı rahat eder diye düşündüğümden ama tam tersi demek ki 😃😃
Serendipity16 Hlyyyy yani ben baya araştırdım çoğu kişi o tarz beşiklerden memnun değil çocuk büyüdükçe daha zor oluyormuş hatta kafasını elini kolunu çarpabiliyormuş sıkışabiliyormuş