Cicek1 tepem attı gene benim nasıl sakin kalıyosunuz ben kafayı yiyorum ya valla,ne demek borç vae cocuk yapma onane benım amımdan götümden ben o kadında agız yüz bırakmazdım varya dalardım direk,Allahım yatcak yer verme yarabbim Amin,inan sinirlenmemek mümkün degil ne ona uyuyosunuz sizde akılmı yok,kocana ayarı sen vericektin bıktım ama 30 yaşına gelmiş hala ana baba sümüklüsü erkeklerden,cocuk için anasını dinliyosa madem sende onun istedigi zaman istemicektin herşey karşılık bu dünyada,iyimi oldu dinledide hamıle kalmayı kolay sandı bu iki şahıs galıba,Allah sabır kolaylık versin sana,neyseki hamıle kalmıssın benım arkdaşimda göbegini çektirdi hamıle kaldı kürtlere gelin gitmişti hergün baskı yok olmuyo yok kısır,en sonunda kaldı rahatladı onunda oğlu oldu,bende evliyim 1.5 yıllık ilk gebeligim evligimin beşinci ayında oldu kalp durması sonucu 11.haftada kürtaj oldum hayatımın en büyük sınavıydı evlat cok baskaymıs gerçekten🥹kürtajdan sonra bir ay içinde gene hamile kaldım Allahın izniyle 16.haftayı bitircez veeee benımde oglum oluyor🎉benim kaynanamla aram iyi degil hep mesafelıyımdir gidip gelmem çagırmamda aynı binadayız komşu gibiyizdir bunu ben istedim ve düzenimi ona göre ayarladım,han kapısı degil burası sonucta isteyen gelip gitcek😏neyseki diycegim sana ben senın yerınde olim sonunda ölüm dahi olsa cocugı o kadına göstermem evımede almam senden senelerini çalmıs hakkını helal etme,evlen oglum torun yap oglum demesini iyi biliyolar birde utanmadan arlanmadan kişiliksiz karakttersiz oglunun cüküne karının amına kalmış derdi tasası ona düşmüş sanki dış kapımın mandalı sen kimsin ne sıfatla karışırsınki,neysekı Allah gördümüzünde aldıgımızınde hesabını hepımıze sorucak büyügünz diye o kısacık akılllarıyla bizlere meval okuyolar,bak biraz dişli olun valla cok faydası var senden habersız izinsiz gık diyemiyolar ben yaptım tek gelinim baska olmıcak benden çekerler eger bana ters yaparlarsa şekerimmm herkes bır kere geliyo hayata,ve oglunu sende bende böyle büyütmeyelim bana göre Allah tabı iyi insanlar cıkarsın karsımıza ama benım oglum olsun kızım olsun evlendimi bitmiştir ben ıkısınede yapma etme gitme diyemem kapısı bacası ayrı artık tek sorumlusu kocasııdır karısıdırr,yemek yapıyosa Allah razı olsun gelinim,para getiriyosa huzur veriyosa Allah razı olsun damatım derim,ama malesef burası türkiye ve o kadr kıskanc fesat kaynanalar varya ellerinde olsa yemın ederim ogullarının altlarına yatıcaklar o kdr igrenc pislikler işte Allah birde can verıyolar böylelerine iştee 🤷🏻♀️