Esraserpil Bayanlar 15+2 hamileyim karnimin sag tarafinda cok farkli birsey hissediyorum gaz olamaz nasil anlatsam bilmiyorum cok farkli bir his karnimin diger tarafında boyle birsey yoktur sag tarafima dokununca hissediyorum sizce bu hareketmidir siz ne zaman hissetmeye başladınız heyecan yaptim😍
Aygn Esraserpil benmde 14+4 haftalık sol kasıkta seyrime oluyr resmen göz seyrimesi gibi bebeğim galiba gaz değil eminim
Duyguu48 Esraserpil 16. Haftamda bende sağ tarafimda hissetmeye başlamistim. Günde 1 yada 2 defa sanki pit pit vuruyor gibiydi😊
mcansum Esraserpil içimde bişeyler oynuyor diye böle bi balon varmısta ıcındeki oynuyormus gbi suan tam hissediyorum zaten harika bi duygu ya
Hsynsedefcbn Esraserpil büyük ihtimal bebektir bende hissettim o zamanlar zayıf olduğum icin kimseyi inandiramadim ama olsun kendi kendine mutlu olmak hissetmek de yetiyor :)
Esraserpil Hsynsedefcbn evet bende cok zayifim 42 ile hamile kaldim suan 44.500 gramim bebekte 110 grammis😊
Hsynsedefcbn Esraserpil yok doğru anladim o haftalarda bende hissettim ama kimse inanmadı daha erken vs diye kendi kendime mutlu oldum sana da aynısını diyorum evet o hissettiğin bebek ama milleti inandiramazsin keyfini çıkar diye :)
Esraserpil Hsynsedefcbn bizim ailede tam tersi hissetmen lazim diye tutturmus durumdalar bende diyorum bagirsak hareketide olabilir ayirt edemiyorum diye 😂