Anneoluyorum23 26 haftalık hamileyim 2 gündür hareket etmiyo bugün doktoruma gittim herşey yolunda dedi başına gelen var mı
ececan2006 Anneoluyorum23 kendinizi cok yoruyorsaniz hissetmiyorsunuzdur o hareket ediyordur tatli yiyip uzanin biraz hissedersiniz
CeydaST Anneoluyorum23 henüz yeri geniş annesi bazı bölgelere değince hissedilmiyor o tarafta oynuyordur. Doktor her şey yolunda dediyse gönlünü ferah tut dönünce hissedeceksin yine 😍
zengooo Anneoluyorum23 canim cevapalrsan sevinirim peki karinin masildi yumusakmi sertmi .dun benim.cocukta tekmeksiyle canimi yakti resmen bugun karnim daha yumusak ve hareketleri daha az
tugcesakzci ececan2006 o hareket ediyordur fakat siz hissetmiyorsunuzdur bazen bebekler kendisini annenin göbeğine yaslayıp hareketleri sırtınıza doğru yaparlar bu yüzden hissetmezsiniz.
Mucizeolsuun Bende aynı haftadayız sakin şu iki gündür endişelenip strese girmek istemiyorum ama heralde hareket halinde olduğumuz için fark edemiyoruz ☺️
Mercimeek Anneoluyorum23 benim oğlan daha erken haftalarda birinde üç birinde iki gün hareket etmedi canı ne zaman isterse ediyor 😂