Fatmayiilmaz Bebeğimin gözleri 3 gündür çok çapaklı sütümle sildim gözlerini bu gün de çayla silmeye başladım kaç güne geçer başka önerileriniz var mı ne yapayım? Fazla neşesi de yok sürekli uyuyor iki gündür 🥺
Yazmelegi_ Fatmayiilmaz genelde bebeklerde görülebiliyo bunun için göz doktoruna gidin bi göz tıkanıklığı var mı baksın bi yoksa damla verir masaj yap der
Melekler12 Fatmayiilmaz benim bebeğimde göz capaklanmasi oldu yeni doğduğunda ılık suyla tezmizledim sürekli ve geçti
Fatmayiilmaz Yazmelegi_ göz doktoruna rutin kontrol için gitmiştik sonra bize enfeksiyon kapmasın diye damla verdi üç gün kullnmamızı söyledi kullandım düzenli damla bittikten iki gün sonra bu şekilde oldu acaba enfeksiyon nedenli mi yoksa göz pınarlarından mı onu anlayamadım göz pınarlarına masaj da yapmaya çalışıyorum tabi her zaman rahat durmuyor
Yazmelegi_ Fatmayiilmaz bizde aynı damla kullandik sonra daha da arttı tekrar gittik başka biseu verdi göz arkasına baktı bir sorun yok damlayı kullan ılık su ile temizle sonra damlayı bırakınca geçer dedi geçti