Pol_en 20+4 gebelik haftasındayım , 17. Haftadan beri bebek hareketlerini hissediyorum düzensiz bi şekilde . her gün az da olsa hissediyorum bazen 2-3 gün tık yok tedirgin oluyorum 🙈
Melike_4949 Pol_en çok normal ben o zamanlar bir hissediyordum üç gün hissetmiyordum düzensiz oluyor hareketleri çünkü 25 haftadan sonra düzene giriyor 🌸
11-02- Pol_en normal cnm merak etme benimde öyle olurdu 19. Haftada hissetmeye başladım 22 ye kadar hergün hissederdim 22 den sonra düzensizleşti şuan 27. Haftalık bugün daha hiç hissetmedim sadece hafif kıpırdıyor o kadar ama normal 30. Haftaya kadar düzensiz olması normalmiş 30 dan sonra hergün düzenli olması gerek
aysegullozdm Pol_en normal canım bende aynı şekilde oluyordu şu an gayet düzgün her gün oynuyor maşallah en az 15-20 kere korkma 🥰🥰
Miraykader Pol_en benimde aynı şekilde sakın endişelen meyin bazen haftada bir de yeni oluyordu korkuyordum hastaneye gidiyordum doktor dedi normaldir çöm şükür şimdi 24haftadayız artık kendilendine hergün atıyor tekme
Pol_en Melike_4949 @11-02- @aysegullozdm @Miraykader @Nurbusra_ hepinize çok çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz 🙈🥰 sağlıkla gelsinler 🙏 sağlık ocağında kalp atışı dinleyebildiğimizi bilmiyordum inşallah bizim sağlık ocağında da bakıyorlardır 😊🌸
Nurbusra_ Pol_en 22+5 haftalık hamileyim net olarak 19. Haftada hissetmeye başladım dünden beri sadece 1 kere hissettim o da belli belirsiz yaşadığım yer küçük bi ilçe o yüzden sağlık ocağında kalp atışını dinlemek için cihazları var şimdi ordan geldim dinledik gayet iyi🙂 ebe bu haftalarda 3 4 gün hissetmemen normal endişelenecek bi durum yok dedi sende içini ferah tut 🙂
Buzprensesi Pol_en canım gayet normal. 28. Haftamdayım 1 -2 haftadır her gün hissediyorum hareketleri.bu haftaları görene kadar 3 gün hissedip 3 gün hissetmiyordum. Endişe etme