Zeliha66 Minnos53 tabiki haklıyım benim canım yok mu? 10haftadır yatiyorum belim çürüdü dahada yatacam 26+4üz bi 10 hafta daha yatariz bizim minik dogmazsa.
Beriliko Zeliha66 öyle tabi cnm işk kızımda tam 12 hafta yattım bundada 1 hafta bitti daha 3-4 hafta yatıcam bakalım
Zeliha66 Beriliko kac haftalik hamilesin canim serviks uzunlugun kaç? Bizim minnakda dogmazsa insallah bende daha bi 10 hafta daha yatacam
Zeliha66 Beriliko masallah büyümüşsünüz baya bi 5 6 hafta daha dogurmazsin insallah. Gittiginde serviks boyunuda sor mutlaka
Beriliko Zeliha66 bugün kendi doktoruma gitmedim aslında salı kendi doktoruma onla daha sağlıklı bi muayene olur ama rahimde değil bebek yinede rahim ağzı kısalmış olabiliyomu cnm
FundaElmaYazici Beriliko genelde evde uzanıyorum yakın mesafe olan yerlere gidiyorum yemeğimi kendim yapıyorum ama temizlik yapmıyorum cnm
SudeUu Minnos53 31 haftalığım bebegımın tekmelerını kasıgımda hıssedıyorum Pazartesi doktora gtmem gerekıyor bebek mıdeden düşmüş her gören oyle dıyor ne olcak bılmıorm suan senın durumundayım