Songulum Merhaba arkadaşlar benim bat günüm 5 Kasım (düzensiz adet görüyorum) 5 Kasım da kan testi verdim (11.3 ) çıktı dayanamayıp 6 Kasım da yine verdim (12.6) çıktı 😞
fizikcianne Songulum canım keşke 6 sında değil de 7 sinde verseydin 2 günde bir ver. Şimdi 6 sında vermişsin bir de 8 inde ver bakalım sonuç ne olacak çünkü 2 günde 2 katı artmış olması gerekir sağlıklı olması için
fizikcianne Songulum ve doktora gitmeyi kesinlikle geçiştirme ilk gebeliğimde aynısını yaşadım dış gebelikmiş ölümden dönmüştüm. Doktora erken gitmemde çok faydalı olmuştu
tugcesakzci Songulum hergün kann verirseniz artışın düzenli olup olmadığını veya sağlıklı olup olmadığını anlayamazsınız. Bu değerle sağlıklı görünmez. Yarın kan verin beta sonucunuzu 20 ve üzeri olması gerekiyor yarın verdiğinizde.
Songulum fizikcianne ay inşallah değildir benim de kasık batlarım var ama halsizlık uyku yok baş dönmesi var hafif mide bulantım bukadar inşallah sağlıkla ilerler
fizikcianne Songulum adetten 1 hafta önce öğrenmiştim beta 11 di. 2 gün sonra 15 çıktı 2 gün sonra 20 çıktı ite kaka artıyordu
fizikcianne Songulum kürtaj yapıldı kürtajdan çıkınca da değerim çabuk sıfırlansın diye 1 doz dış gebelik iğnesi yaptılar. 1 haftada değerim sıfırlanmıstı