ebrulina Asel_27 ben bebedorun kaşık biberonunu aldım meme reddinden korktuğum için o silikon ama camını bulamadım
Firstmomfirstchild Asel_27 cam biberon tommie tipe aldım. Büyük boy ve kücük boy olarak. Bence aventtan daha iyi ama pahali. Ara sira e bebekte indirime giriyor. Takip ederseniz yakalayabilirsiniz
Asel_27 BirVeraAnnesi35 bende o yüzden kararsız kalıyorum ama cam daha sağlıklı diyolar o yüzden bilmiyorum hangisi tercuhnetsem
Asel_27 B7710 bende işte yüzüne falan yedirirken düşer diye tedirgin oluyorum yani geceler uykulu uykulu istemez bazen insan kendinden geçe biliyo
LavinsMom Asel_27 phillips aventin camini aldim yenidogan icin olani. Zaten ihtiyac olursa ben tutacagim icin dusurme kirilma riski olmuyor. Artik kendi tutacagi zamanda plastike gecerim.
Allahkahretmesin1 Asel_27 pp olanlar sanıldığı gibi sağlıksız değil bebekler için özel üretildiği için bir sürü testten geçiyor cam biberon çok ağır oluyor ve bebek taşıyamıyor o yüzden pp öneririm Dr browns kullandık biz çok da memnun kaldık meme reddi yaşamadık