Tugbaygci Kızlar cuma günü 10 kasım da sabahtan sezeryan doğum olucak ama belden mi genel mi olsam bilmiyorum çok kararsızım çok korkuyorum nasıl olacak. Düşünmemeye çalışıyorum ama korkudan aklımdan çıkmıyor. Hangisi daha hafif sizce
Hopefulmom Tugbaygci spinal sezeryan oldum gayet rahat geçti zaten ağrı kesici yapıyorlar öyle büyük ağrılar çekmedim zaten çocukla ilgilenmekten ağrı sızı aklınıza gelmiyor ☺️
Nazlimom Tugbaygci ben spinal oldum bebeğin ilk ağlayısı yanak yanağa deydirmeleri tarif edilemez♥️ kuzenim genel oldu uyanınca ağrısı oldu uyanmasıda biraz uzun sürdü bence spinal olun panik olursanızda sakinleştirici vururlar
Husna_34 Tugbaygci ben 1 gün boyunca suni sancı çektim açılmam olmadı zorunlu sezeryana girmiştim ama ebem yoruldun genel bayıl bence demişti öylede yaptım hiç bişey hissetmedim kolaydı benim için şuan da hamileyim yine genel bayılıcam 😅
fizikcianne Tugbaygci benimde 16 Kasımda ilk gebelik aşırı heyecanlıyım. Epidural sezeryan önerdi doktorum
Tugbaygci Hopefulmom iğneyi yaparken acı falan oluyor mu bide doğum anında hissediyor musun. Kaç dk sürüyor ortalama
Hopefulmom Tugbaygci spinal iğnesini yaparken hiç hissetmedim vallahi acımadı beni belde uyuşturdular uyumuşum uyandığımda odaya gidiyordum büyük ihtimalle sakinleştirici verdiler diye düşünüyorum doktor ameliyathaneye geldi 2 3 dakikaya bebek çıktı sanırım 40 dakika falan sürdü hiç korkmayın öyle korkacak bişey yok başınızda biri bekleyip konuşuyor sizinle
Esrahmet Tugbaygci o iğne acısı serum açısından daha az emin ol ben ikisini de oldum 3.yu dogursam ameliyat anında genel isterim sonrasında da spinal daha rahat daha çabuk toparlaniyorsun bunyeden bünyeye degisiyor bu işler ama emin ol ki korkulacak hiç birşeyi yok 3 güne bitiyor herşey
Tugbaygci Hopefulmom ay çok teşekkür ederim bi nebze de olsa rahatladım gerçekten cumaya kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum korku heyecan çok tuhaf.
Hopefulmom Tugbaygci ben devlet hastanesinde sezeryan oldum ameliyattan önce uyuşturmadan taktılar onda da hafif acıyor öyle büyük bir acı yok merak etmeyin Allah yardımcınız olsun inşallah 🙏
Tugbaygci Hopefulmom bende devlet hastanesinde olucam. Perşembe günü 4 de yatıcam cuma sabah doğuma giricem cumartesi günü çikarsa keşke araya pazar gırıyo pazartesiye kadar yatırmasa hiç sevmiyorum hastane de kalmayı
Husna_34 Nazlimom ben genel oldum ama hiç baş dönmem ağrım olmadı ablam spinal oldu baş ağrısı çekti hep
Hopefulmom Tugbaygci doktor hastanedeyse çıkarırlar bence ben pazar günü çıkmıştım Perşembe ikindin doğum yaptım pazar öğlen çıktım Allah kolaylık versin size ameliyattan sonra 2 si bir arada kahve tüketin bol bol baş ağrınız olmasın ☺️
Husna_34 Tugbaygci yarım saat falan ameliyathanede uyandırıldım 5 dk sonrada gözlerimi açabildim herşeyin farkındaydım yani
Husna_34 Tugbaygci onu tam hatırlamıyorum canım ama spinalle aynı süredir diye düşünüyorum dediğim gibi ben çok samcı çektiğim için yorulduğum için uyumak istedim