gunesinannesi_ Kızlar doktor düzenli sancın var dedi açıklığı kontrol edicekler galiba ama ben sancı hissetmiyorum suyum da nişanım da gelmedi 37+5 im bakar mısınız 
M-Y2020 gunesinannesi_ evet sancım var alttaki yüksek olan yerler sancınin olduğu yer bazen hissedilmeyebiliyor bende hiç hissetmedim sancimi çok şiddetli olana kadar
gunesinannesi_ gunesinannesi_ vajinal muayenede parmak ucu ne demek bilen var mı açıklığa baktı yok dedi parmak ucu dedi o ne demek oluyor
gunesinannesi_ M-Y2020 @emelbulbul açıklık yok ama vajinal muayeneye parmak ucu dedi çatı kemiği de yumuşamış galiba
Sumshn Doktorun ne diyosa onu dinle burdan neyin aklını almaya çalışıyosun bacım. Hafiften başlamış sancıların. Açıklığın yokmuş. Bekleyeceksin zamanla sancın artınca zaten anlarsın.
gunesinannesi_ Tecrübeli kişilere soru soruyorum insan panik olur ya hani birilerinden teselli ister bir şeyler öğrenmek ister doktor bana oturup parmak ucunun açıklamasını mı yapacak bilgin yoksa cevap verme.
gunesinannesi_ Sumshn parmak ucunun ne demek olduğunu soruyorum açtığım posttan çıkar mısın canım senden cevap isteyen yok