gokcemeeric Merhaba kızlar 6 aylık hamileyim araştırmalara geçtim göğüs ucumun yara olmasını istemiyorum. Göğüs kalkanıyla gümüş kapak arasındaki fark nedir acaba ? Gümüş kapağa o kadar para vermek istemiyorum şart mıdır ? Göğüs kalkanıda işimi görür mü ?
Nazlimom gokcemeeric gümüş kapak kullandım doğum sonrası iyiki almışım 3 ay yapışık gezmiştik hiç acı yara falan olmadi
Merve1414 gokcemeeric iki çocugumdada kullanamdim sadece 1 hafta yara oldu oda aşırı değil göğüs ucu kremiyle geçti ilk çocukta olmuştu
pamukannesi59 İkinci bebeğime son 60 gün ve tabiki kalkan hava alıyor kuru kalıyor yaralar ıslak kalmıyor çabuk toparlıyor ayrıca damlayan sütler kalkanın içine birikiyor ziyan olmuyor bebiş kaşıkla içiyor benim tercihim ebebek markasıydı yine o
pamukannesi59 gokcemeeric baby mom göğüs kalkanı ben philips markada kullandım ikiside aynı işi görüyor dünya para vermeye gerek yok ama yinede kendinizde iki marka arasında araştırma yapabilirsiniz ben her zaman uygun fiyatlı taraftarıyım sonuçta aynı görevi görüyor