Suzandefne Ya kızlar benden sonra hamile kalanlar hepsi doğuma gidiyor ben hala suyumun gelmesini bekliyorum .😂 artık bende kavuşmak istiyorum oğluşuma ❤️
Suzandefne Meneksedemir benimde öyle arada kasklarıma elektrik çarpıyormuş gibi oluyor arada adet ağrısı gibi
Sentines 39+5 im😁 hafif hafif sancılarım var ama bebenin gelesi yok, bugün de gelmezse doktor yarın için gel dedi🙈yatışım yapılacak🙏🏻hepimiz kolayca, sağlıkla kucağımıza alalım💐🙏🏻
Ervan Sentines neden yatış olcakmi. Doğum doğal ilerler bekle bnce. O gelecewi gün belirti verecekk.40+3de dogurdum ben
Suzandefne Sentines ay cnm suni biraz zor Allah yardımcın olsun ilk çocuğumu 40+3 de doğurdum 0 açıklıkla ve suniyle
Sentines Ervan hafif hafif suyum geliyo nişan da geldi, doktor riske atmak istemiyor o yüzden yarın kontrollerim yapılacak duruma göre ilerleyeceğiz😊
Sentines Suzandefne aminn🙏🏻 yaşayıp deneyimleyeceğim ben de inşallah gerek olmaz tabi ama yaşanacaksa da kaçarı yok🙈😊
Sevvallkahraman 38 haftalığım bekliyorum bende sürekli sancılarım oluyor ama ne açılma be su gelmesi yok bi heycanlıyım 🥹