YigitPoyrazMomm Mucizem14 amin inşallah canım bugün trendyoldan hastane çantam için düzenleyici geldi artık hazırlık zamanı büyük parçaları sabah yıkadım kurusun diğer minoslara gececem😢
Mucizem14 YigitPoyrazMomm Rabbim kolaylik versin cok kucuk parcalar insanin gozunda buyuyor ama onlar utulerken hazirlarken verdigi mutluluk hicbiseyde yok 😊
Nevammm YigitPoyrazMomm okuyunca bende ağladım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 bende tam 34 üm 🥹
YigitPoyrazMomm Nevammm oyy kuzumm😢😢 amin inşallah canım benim kavuşalım artık ben kokusunu içime çekmek istiyorum artık😢💝
GaMze-koran35 YigitPoyrazMomm şafak 23 uygulama da fakat 23 ünde sezaryan olacağım yani 15 günüm var Allah’ın izniyle
YigitPoyrazMomm GaMze-koran35 rabbim bir avazda kurtarsın canım benim ağrın sızın hiç olmaz inşallah rahat geçirirsin💞🙏
ArifeEl Son 85… Rahim ağzı kısalığı için pesser takıldı. Sürekli yatmam gerekiyor. Ve yatarak zaman asla geçmiyor. Benim için de dua edin, kızlar. Aılahın izniyle sağ salim alalım bebelerimizi kucağımıza 🤲🏻
YigitPoyrazMomm ArifeEl rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım bol bol dua ederim inşallah güzel rahat geçer atlatırsın bunu🙏💞