Kızlar selam ilk olarak benim nişanım geldi normal doğum beklediğim için bir süre bekledim evde lakin daha sonra hareketlerinde azalma yaşadığımız için doktorumla hemen iletişime geçip bildirdim acilen hasteneye gelmem gerektiğini söyledi ama kendisi malesef şehir dışındaydı başka bir doktora muayene olmak zorunda kaldım daha sonra neden hareketlerinin azaldığını ultrasonda tam olarak belirliyemediklerini ve kemik yapımın normal doğuma uygun olmadığını riske atmamak adına hem kendimi hem bebeği acil sezaryen olmam gerektiğini tavsiye ettiler ve bende doktoru dinleyip kabul ettim bebeğimi tehlikeye atamazdım cumartesi günü akşam saat 9.40 da oğluşumla kavuştuk çok şükür sağlığı yerindeydi içerde strese girip kakasını yapmış lakin yememiş bu yüzden küveze alınmadı direk günüde yeterli olduğu için kucağıma sorunsuz bir şekilde alabildim ameliyata gelirsek inanın sonucunu aklınıza getirdikçe evladınızla kavuşacağınızı düşündükten sonra korkacak hiç bir şey yok şükürler olsun doktor konusundan kendi doktorum olmasada şansım yaver gitti ve iyi bir doktora denk geldim sırtımdan omurilik bölümüne sinek ısırığı hissi vericek kadar minik bir iğne vurdular ve ilacı enjekte ettikten iki dakika sonra direk uyuşma karıncalanma yaşadım ve his kaybı gitti sonda takıldığını hissettim ama asla acı yoktu daha sonra başlamalarını bekledim ama bebeğimi çoktan çıkarmışlardı şok oldum içimde birazda olsa korku olduğu için bebeğine kavuşunca geçecek diye geçirirken çoktan bitmişti bile bu yüzden asla korkmayın rabbim öyle bir güç kuvvet veriyorki siz bile kendinize şaşırıyorsunuz sonra bebeğim odaya gitti benimde dikiş işlemlerim bitikten sonra odaya çıktım çıktıktan hemen sonra genel değil spinal olduğu için hemen emzirdim 4 saat sonra yemeye ve içmeye başlayabildim 5 saat sonrada yürüyüş yaptım çok şükür 1 gün sonra evimize geçiş yaptık şuan bebekte bende çok iyiyiz biraz uzun oldu lakin aklınıza takılan bir şey var ise sorabilirsiniz rabbim doğum bekleyen tüm annelere güç kuvvet versin 🥹❤️