Anneseker Doktor değiştirmek istiyorum Medipol Bahçelievlere gidip memnun kaldığınız bir doktor olduysa paylaşabilir misiniz ❤️
eylmz Anneseker muhabbet Haliloğluna gittim. İlk izlenim olarak memnun kaldım açıklayıcı konuşup tüm soruları emin şekilde cevaplıyor
Meryem-H Anneseker ben asiye uzuna gidiyorum birinci doğumumuda kendisi yaptırmıştı şimdi ikinci bebeğimin doğumunuda o yaptıracak inşallah
Mcg21 Fatma Ersan gerçekten çok ilgili ve bilgili bir doktor kendi çevremde de ona giden çok tanıdığım var özelliklede ben zaten tedavi sürecim ve hamileliğimden beri ona gidiyorum doğumuma da az kaldı çok memnunum iyi ki ona gitmişim tavsiye ederim🙏🏻
smyhc Meryem-H merhabalar bende ani bir değişiklik yapmak zorunda kalarak asiye hanıma geçtim. Yalnız kendisinin geceleri gelmediğini söylediler normal doğum için bu konuda bı bilginiz var mı
Meryem-H smyhc canım kusura bakma geç cevap verdiğim için doğum yaptım çok şükür inşallah sende bütün gebeler bebeklerini sağ sağlim kucağına alır şöyleki ben gündüz doğum yaptım ama doktorun kendisi bana dedi gece bile olsa doğuma ben geliyorum diye Medipol hastanesinede sormuştum onlarda öyle dedi gece geliyor diye