Asenova- @“Hilal_blc”#p301534 Mashallah Gozunuz Aydin Allah Anali babali buyutmeyi nasip etsin inshallah 💗🤲🏻 Inshallah bizlerede boyle guzel doğumlar nasip olur 😂🌸
Canann1601 Hilal_blc illa ki zorluğu oluyor doğumun ama şu an bebişinize bakıp tüm acılarınızı unuttuğunuza eminim 😊😍
-Annem Hilal_blc Gözün aydın tatlım 🥰 Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin ☺️ Darısı başımıza artık 37+4′ ten hellöö💁🏼♀️
Esraa29 Hilal_blc hayırlısı olsun cnm lütfen bana da dua et bende bir an önce doğum yapayım sabırsızlıkla bekliyorum duaniza muhtacım
orkide123p3t Hilal_blc ayyy maşallahh sana Rabbim bize de sağlıkla doğurmayı nasip etsin ben de normal doğum istiyorum inşallah olur
Hilal_blc orkide123p3t çok iyi tabi biraz sancili oluyo ama dogduktan sonra hemen kalkman bitti demenn cok güzel sezeryan da en güzel zamanda ayagiya kalkmiyorsun cok zor 🥹
Canann1601 Hilal_blc 🥰🥰 o kdar güzel yanii. Bir an önce ben de yanımda görmek istiyorum rabbim herkese de bana da nasip etsin inşallah bebeğini yanında uyurken izlemeyi özlemeyi 🙏