Premsesko Arkadaşlar Şuan vajinamda iğnelenme hissediyorum birde arada bir makatta batma oluyor yaşayan var mı ?
umrumdadegil Premsesko doktora bi söyle yine bence vajinal batma normal mi bilmiyorum benim karnımda ve kasıklarımda oluyor çok ama kendini sürekli de kötüye odaklama belki de fazla düşündüğün için oluyordur
Pamuk Premsesko Canim soracağın en yanlış kişi benim 🫣 Bende rahim ağzı yetmezliği var serviksim kısa 33 mm ve serklajliyim.O yüzden çok oluyor bende batmalar. Ama senin normal gebeliğe bağlıdır.
Anneadayiii__ Premsesko doktorunuz ne dedi bu konu hakkında? Benimki rahatsız edecek boyutta değil böyle titreşim gibi oluyor ve geçiyor sizin nasıl?
Premsesko Pamuk Bende serklaj yok geçen hafta 32 ölçüldü doktor gayet iyi dedi oda huzursuz ediyor genelde yatıyorum korktuğum için
Pamuk Premsesko Yat bol bol dinlenin.Cok kafana takacak gibi olursan iyi bir doktora git. Ama burda okuyorum normal gebelikte de oluyormuş o batmalar.
Premsesko Pamuk yarın yeni bir doktora gideceğim. Yani korkuyorum bir anda kısalma olurda fark edemem filan diye. Allah’ın izniyle bir 28 olsaydık ya
Pamuk Premsesko Beynini sürekli kötüye odaklama.Bak ne güzel doktora gidip tedbirini alacaksın. Uzayıp kisalabilen bisey.Uzamis olabilir.
Anneadayiii__ Premsesko annelik iç güdümüz olduğu için korumaya alıyoruz bende de oluyor mesela ağrı olunca ya da akıntım olunca hemen dikkat kesiliyorum normal böyle hissedip bebek için endişelenmeniz anneyiz sonuçta 🌸 bu arada yaşınız kaçtı?
Premsesko Anneadayiii__ evet kesinlikle en ufak birşeyi çok irdeliyorum merak ediyorum. 25 yaşındayım siz ?
Premsesko umrumdadegil belkide bilemiyorum ki. Herşeyi ilk defa yaşayınca ne normal ne değil ayırt edemiyorum.
Anneadayiii__ Premsesko 23 bende,işte annelik duygusundan dolayı oluyor ama normal doktorunuza da danışabilirsiniz