Anneadayiii__ Biz eşimle çocuk istiyoruz dediğimizde çevredekiler hemen olacak bir şey değil diyorlardı,bundan dolayı evlendikten hemen sonra çocuk istedik. Çok şükür hamileyim 19+5 olduk bile. Siz evlendikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız? 🌸
Deli_hatun_7 Anneadayiii__ sana en iyi tavsiyem çocuk istedıgınızi herkese söylemeyin gülüm bu yol kimine kolay kiminede zorlu inşallah sana en kısa sürede sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Rabbim ❤️ biz kimseye çocuk istedıgımızı söylemedik fakat iki kaybım vardı ve duyanlar duydu her kafadan ayrı ses çıktı beni en çok zorlayan ve üzen bazı insanların acımasız kelimeleri oldu bu yüzden heryerde dillendirmeyın ❤️ biz iki yılın sonunda mucizemize kavuştuk 10+3 üz Suan bizde zorlu yollardan geçtik ❤️ sen inşallah kolaylıkla muradına erersin gülüm 🌸❤️
MervEfehan Anneadayiii__ 7 ay sonra 😊 ilk iki ay korunduk sonra karar verdik.suan ikinciye hamileyim hatta. oğlum büyüdü 5 yaşında 😃
bdenerigokce Anneadayiii__ annemin 5 sene olmamış halamın 7 sene, bende demek ki genetik diyerekten başladım denemeye ilk ay hamile kaldım😂😂😂😂 neyseki 5 ay korunmuşum yoksa ilk günden hamile kalacaktım😂
Meltemmms Ben martta evlendim 23 nisanda gebelik testim pozitifti 😅 planlamamıştık hatta korunmuştuk güya 🥲 32 haftalığız bile🙈
Badgirl_ Evlendikten 2 ay sonra kaldım ve kızım 5 yaşında spiral ile korunuyordum herkez bidaha çocuğun olmaz sen çok uzun süre korundun dedi spirali çıkardım ay hamile kaldım 😁
Anneadayiii__ Badgirl_ Maşallah cidden çevredekiler insanı etkiliyor bende o yüzden hemen istedik bebek çok şükür oldu ❤️
Anneadayiii__ Deli_hatun_7 güzel dualarınız için teşekkür ederim ben şu an hamileyim 19+5 bende evlendikten sonra hemen hamile kaldım çok şükür 🌸 Allah bebeğinize sağlık güzel bir ömür versin ❤️
Deli_hatun_7 Anneadayiii__ amin hepimizin bebegı zamanında sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻🥰❤️ ne güzel cinsiyetı ne bebişin kuzum
Anneadayiii__ bdenerigokce Maşallah Allah gönlünüze göre vermiş,benim annem hemen hamile kalmış evlendiğinde hatta bana da istemiyorsan bebek dikkat et diyordu ama ben çok istediğim için evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım 🌸
Masidegulsuna Anneadayiii__ ilk 3. Ayda hamile kaldim kan pihtilasmasindan dolayi kalp durmuş du kurtaj olmustum ondan snraki 4. Ay tekrar saglikli hamilelik gecirdim 3 sene ardindan 1 sene 3 ay korunmaksizin gebelik olmadi kii şuan 15+4 olduk bile çok şüküŕ