bdenerigokce MrymYsf zaten tadı acı olacağı için dediği gibi kendi bırakır ama sen yinede yavaş yavaş artık bıraktır
Melson20 MrymYsf ayni durumdayim ve sonuna kadar emzirmeyi planliyorum insAllah kendi birakmaz, hatta dogurduktan sonra bile ikisini de emzirmeyi umuyorum 😁 Niye biraktirmak istiyorsun ki? Bir zarari yok
Aysegulll54 MrymYsf Kendi kendine asla bırakmıyorlar. Bebeğim 1 yaşında ve 24 haftalık hamileyim yavaş yavaş bıraktırmaya uğraşıyorum emzirme de bir sakınca yolla diye biliyorum . Bu süreçte anne çok yıpranıyor sadece. Hatta doktorum 3 aylık olduğunda bırakmadı mı daha dedi hayır dedim o zaman sütün ekşimemiştir tadı değişmemiştir diye de söyledi 😃
MrymYsf Anneadayiii__ bir iki ay müsade ediyor ama kendim çok halsiz kalıyorum bulantım çok fazla bir taraftan emiyor uykuya dalamıyor
bdenerigokce Melson20 zararı var tabiki 🥰 erken doğuma bile sebebiyet veriyor diyen var, yinede siz bilirsiniz dikkatli olun🫶
Cinarsaitinannesi Melson20 bende hamileyim 16 aylık oğlum emiyor ama ben 18 aylik olunca keseceğim yeni doğacak bebek için de kolostrum süt oluşsun istiyorum senin kucağındaki kaç aylık canım
Mavideniz26 bdenerigokce evet kedi yedi ciz oldu diyordum oda okşuyordu opuyordu o sekilde alisti istemedi
Melson20 bdenerigokce Riskli bir gebelik var ise elbette, Riskli bir gebeligim olmadigi icin devam edecegim insAllah
MrymYsf Aysegulll54 evet ya halsizlik inanılmaz baş agrısı iştahsızlık bununla birlikte hassaslaşan gögs uçları ve bebegm uykusunda bile emmk istiyr